Уважаеми родители,
Изпълнявайки
заповедта на министъра на здравеопазването във връзка с епидемичната обстановка у нас, няма да има присъствени занятия в Езикова школа ПРЕСТИЖ до 12 април.
Вярваме
, че трябва и сме твърдо решени, дори в тази трудна обстановка, да осигурим на своите курсисти качествено, ефективно обучение. Намерили сме решения курсистите ни да продължат и завършат учебната година по възможно най-подходящия за съответната възраст начин.
Тинейджърите
от съботно-неделните групианглийски и немски езикпреминават изцяло на онлайн форма, в дигитална учебна зала. Учебната година за тях се удължава до 14 юни.
За
учениците от среден курс от групите MORE ще организираме 2 форми на обучениеонлайн, в дигитална учебна зала с удължаване на учебната година до 21 юни и стандартно, присъствено обучение в интензивен модул през лятото.
Най
-малките ни възпитаници от групите GREENMAN, ENGLISH ADVENTURE и TODAY, за които не е подходяща дистанционната форма на обучение, ще завършат присъствено с удължаване на учебната година или в летни модули.
Ще
осигурим и предложим още една, допълнителна подкрепа за нашите курсисти. Това е безплатният курс SCHOOL READY! Той ще се проведе през септември, със стартирането на учебната година.
До
всеки родител изпращаме персонално писмо с подробна информация, ние оставаме на разположение за отговор и коментар на всички ваши въпроси, свързани с езиковото обучение на вашите деца.
Вярваме
, че скоро тези трудни времена за всички ни ще отминат.
Екипът
на ПРЕСТИЖ